Ny selger hos HeatWork i Narvik

Rolf-Eirik Ivarsson fra Narvik er fra 15. september ansatt som selger hos HeatWork AS i Narvik

Ivarsson vil ha ansvar for salg og oppfølging av kunder, og sammen med teamet utvikle konseptet videre med nye bruksområder innenfor de ulike produktene.

Ivarsson har tidligere erfaring fra maskinsalg og har også vært ansatt og daglig leder av Ivarsson Tak AS. Med lang fartstid innen salg og kundebehandling vil han være med og gi HeatWorks kunder den oppfølging de fortjener!

Heatwork AS har utviklet og er eneprodusent i Europa av sitt varme/tine- konsept. Selskapet har sterk fokus på nærhet til kunde, service og kvalitet. Maskinene som er produsert etter europeisk standard og normer, er mobile kraftverk spesialdesignet for mange bruksområder; teletining, herding betong, frostsikring, oppvarming av bygg, varmt vann til bl.a. fjernvarmeanlegg, m.m.

Rolf-Eirik Ivarsson_lite