Uuden tehtaan ja pääkonttorin avajaiset

Heatwork AS on kehittämänsä lämpö- ja sulatuskonseptin ainoa valmistaja Euroopassa. Asiakasläheisyys, palvelu ja laatu ovat yritykselle keskeisiä. Eurooppalaisia standardeja ja normeja seuraavat liikuteltavat voimalat ovat suunniteltu monille käyttöalueille: roudansulatus, betonin kovetus, pakkassuojaus, rakennusten lämmitys, veden lämmitys kaukolämpölaitoksissa ja monet muut käyttöalueet.

HeatWorkin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Narvikissa, ja yritys on muuttanut äskettäin 3300 m2 huippumoderneihin tehdastiloihin. HeatWorkin asiakkaita ovat pääasiassa koneurakoitsijat, öljy-yhtiöt, kaukolämpölaitokset, laitospuutarhurit, vuokrakoneyritykset, voimayritykset sekä julkisen sektorin ja rakennusalan toimijat. HeatWork on edustettuna useassa maassa.

Tehdas avattiin virallisesti lauantaina 19. lokakuuta.

Katso kuvia pääkonttorista ja tehtaasta