Uimahalli piti sulkea torakoiden takia

Ratkaisu löytyi mullistavasta lämpökäsittelystä, joka on tappavan tehokas

Sanotaan, että torakat selviävät jopa ydinsodasta, mutta nyt niiden päivät ovat lasketut. HeatWork-metodi torakkasaneerasi uimahallin Vesterålenissa ennätysajassa.

Tuholaistorjuntayritys Pelias suoritti saneerauksen, jossa Narvikilaisen HeatWorkin edistyksellistä lämpöteknologiaa käytettiin heti onnistuneesti.

Uusi ympäristö- ja terveysystävällinen lämpökäsittely

Koko halli lämmitettiin torakoiden onnistuneeksi torjunnaksi.

HeatWork on kehittänyt tuotteita erityisesti tuholaistorjunta-alalle, jossa tuotteiden ytimessä on 100°C nestelämmitys ja uusi CliWi-lämmönvaihtaja. Tämä tarjoaa erittäin energiataloudellisen ja ympäristöystävällisen lämpökäsittelyn, ilman terveysvaaroja, kuten palanutta pölyä, partikkeleita tai myrkkyjä.

Ensimmäinen kerta näin isossa mittakaavassa

Laaja pinta-ala ja haastava työ suoritettiin vain 3 päivässä. Useita HeatWork-laitteita ja henkilöstä oli käytössä, kun yli 6000 kuutiota ilmaa lämmitettiin jopa 60 asteeseen, lämpötilaan mikä tappaa torakat.

Kuolleita kuin kivet, sanoi HeatWorkin myyntijohtaja Tommy Larsen. On aika mahtavaa, että tuotteemme rikkovat rajoja tällä alalla ja onnistuvat työssä tällä mittakaavalla. Tätä ei ole tehty ikinä aiemmin.

Frantz Jakob Rygh Peliakselta iloitsee, että käsittely onnistui hyvin, ja kaikki torakat olivat kuolleet vain yhden käsittelyn jälkeen.

Olemme erittäin tyytyväisiä, kun asiakkaamme voivat suorittaa urakoita tällä tasolla suurella menestyksellä, sanoo Rolf-Eirik Ivarsson HeatWorkiltä.

Tietoa Peliaksesta

PELIAS on Norjassa maanlaajuinen tuholaistorjuntayritys, joka perustettiin 1987. Se työskentelee systemaattisesti laadun, ympäristön ja parannusten kanssa, ja sai vuonna 2012 Miljøfyrtårn-sertifioinnin. Torakat ovat sitkeitä hyönteisiä, jotka leviävät nopeasti. Siksi nopea ammattimainen käsittely on tärtkeää.

Tietoja HeatWorkistä

HeatWork on yli 10 vuotta kehittänyt, tuottanut ja myynyt liikuteltavia lämpövoimaloita. Narvikilainen yritys toimii monessa maassa. HeatWork toimittaa ympäristöystävälliseen nestelämmitykseen perustuvia laitteita energiatehokkaalla lämmityksellä 100 celsiusasteeseen. Vuonna 2015 HeatWork julkaisi myös CliWi-brändin, joka on uniikki lämmönvaihtojärjestelmä muun muassa monien tuholaisten torjuntaan.

Yhteyshenkilöt

Pelias:

Johannes Millerud

jm@pelias.com

Puh +4791535013

HeatWork:

Myyntipäällikkö Tommy Larsen

tommy@heatwork.com

Puh +47 909 25 048