Harstadbygg: “Käytämme HeatWorkia vuoden ympäri”

Olemme käyttäneet HeatWorkiä Kvandalenin muuntoasemalla rakennuksen lämmittämiseen aina kesälomiin asti. Lisäksi olemme käyttäneet laittoistoa roudan sulatukseen, kallion esilämmitykseen kalliopultteja varten, pakkasuojaukseen jne. Tämä investointi varmistaa tuottavuuden ja asiakastoimitustemme laadunvarmistuksen,” sanoo Alf Kolsing, Harstadbygg AS:n projektipäällikkö.

Kylmä ja pakkasasteet

Harstadbygg on ottanut käyttöön myös HeatWorkin lämpösauvat kallion esilämmitykseen Statnettin kalliopulttien asennusta varten. Jo seuraavana päivänä kalliopultit kestävät 9 tonnin vetovoiman. Teemme näin, jotta voimme jatkaa töitä riippumatta kylmästä ja pakkasasteista, sanoo Kolsing.

Innostunut

Alf Kolsing innostuu kertoessaan kuinka he ovat käyttäneet HeatWorkiä suurien alueiden sulattamiseen ja kuinka tehokkaasti kone toimii.

Jos meillä on käyttämätöntä kapasiteettia HeatWorkissä, on ollut helppoa vuokrata se muille.

Nopea toimitus

“Täytyy myös lisätä, että HeatWork toimi nopeasti ja toimitti meille tarpeisiimme räätälöidyt tuotteet,” sanoo Kolsing.

Harstadbygg AS on kokenut julkisten ja yksityisten rakennusten rakentaja. Harstadbygg AS:llä on oma urakointiosasto, joka keskittyy täysprojektien suunnitteluun yrityksille ja julkiselle sektorille.