Personvern for HeatWork

Vi i HeatWork er opptatt av å beskytte dine personlige data. I denne erklæringen beskriver vi hvordan vi samler informasjon.
Vi jobber hele tiden for å gi deg gode brukeropplevelser på heatwork.com. For å få til dette samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger HeatWork samler inn om våre kunder, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen. HeatWork AS er databehandleransvarlig for alle opplysninger den registrerte gir oss.
Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger. HeatWork AS følger loven og stiller tilsvarende krav til samarbeidspartnere vi bruker til markedsføring etc. Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse eller e-postadresse.

Hvordan informasjon innhentes?
HeatWork innhenter kontaktinformasjon ved direkte kontakt med kunder og på evt messer, konferanser, seminarer, påmelding nyhetsbrev, registrerer salgsordre.

Hvilke typer personopplysninger har vi lagret?
HeatWork samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

 • Fornavn og etternavn
 • Firmaadresse
 • Telefonnummer
 • E-postadresse
 • Din aksept til å bruke informasjonen til markedsføring via e-post og/eller mobil
 • Kontakt- og kjøpshistorikk fra bl.a. salgsordrer, tilbud og direktekontakt med våre salgsrepresentanter
 • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Formålet med informasjonen som innhentes kan være:

 • For å forbedre våre tjenester
 • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
 • For å kunne sende relevant informasjon
 • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Kundeservice
Monitor ERP System. Det er vår kundeserviceplattform. Den er koblet opp slik at vi enkelt kan hente informasjon og hjelpe deg.

Informasjonskapsler (cookies)
HeatWork sine nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin. HeatWork bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte HeatWork nettsted samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på: post@heatwork.com

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men HeatWork kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av HeatWork.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at HeatWork AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.