HeatWork feirer 20 år…

…med lansering av markedets kraftigste hybrid-maskin på Vei og Anlegg!

Grønn varme fra nord

De har utviklet mobile væskebårne løsninger med alt fra 9kW til over 400kW rettet mot bygg- og anlegg, beredskap, skadedyr og andre bransjer i 20 år nå.
Varmekonseptet fra HeatWork i Narvik, som startet som en teletiner, er i dag et komplett system hvor varme kan brukes til alt fra start til slutt i bygg & anleggsprosjekt.
De mobile løsningene kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere. Da snakker vi biodiesel, helelektrisk, hybrid og varmtvannssystemer som fjernvarme m.m.

Lanserer kraftig Hybrid-løsning
Nå har de satt sammen det beste fra to produkter i en komplett hybrid-pakke. Deres bestselger på 103kW kombinert med 40kW elkraft i et produkt på 143kW.

«Vi har vist hva vi er gode for i 20 år nå, og denne lanseringen er det lagt ned like mye godt håndverk i som resten av vår portefølje. sier markedsansvarlig Kristin Markussen.

Tidligere i år lanserte de MY40. En løsning som kan gjøre alle eksisterende HeatWorkmaskiner om til hybrid. Nå lanserer de en kraftpakke av en hybridmaskin.

«Denne hybrid-maskinen leverer samme effekt som HW3600 på 103kW biodiesel kombinert med 40 kW elektrisk varme, og ønsker kunden enda mer kraft kan de faktisk koble til flere av våre elektriske enheter i tillegg, sier Produktutvikler William Evje Nodland.

«Vi feirer 20 år og gleder oss stort til å vise maskinen på Vei og Anlegg messen i April.» legger Markussen til.

Innovasjon og kompetanse
Fabrikk ligger i Narvik og her sitter kjernekompetansen. Her jobber de med hele verdikjeden fra en ide til et salgbart produkt. Det er ikke mange selskap som driver på den måten.
Visjonen om alltid å levere effektive og miljøvennlige løsninger sitter innprentet i veggene. Derfor er det alltid høyt utviklingstempo hos HeatWork, og de siste par årene har ikke vært noe unntak. Innovasjon og ambisjon går hånd i hånd; det handler om å pushe grenser og aldri gi seg. En må være driver inn i det grønne skiftet.

«Vi er tro til vårt konsept. Vi leverer varme, med egenutviklede teknologier og løsninger. Det er brukt store ressurser på utvikling. Vi jobber hardt med å ligge i front, bryte grenser og bane vei for ny teknologi og smarte bærekraftige løsninger»

«Dette arbeidet har også gjort til at vi har fått patenter i store deler av verden på vår teknologi. Det er viktig for markeder og kundegrupper vi sikter oss mot både nasjonalt og internasjonalt. Maskinene og teknologien er norskutviklet, og vi er stolt over stempelet Made in Narvik.» sier markedsansvarlig Kristin Markussen.

De som velger HeatWorks løsninger skal få kvalitet i alle ledd. De er opptatte av å ivareta kunden både før, under og etter levering. Med avdelinger og sertifiserte verksteder i hele Norden skal kundene føle seg trygge på å få god oppfølging fra den norske produsenten.

«De første HeatWorkmaskinene, som nå snart er 20 år gamle, står fortsatt og går. Det syns vi er en god målestokk på kvaliteten vår» sier markedsansvarlig Kristin Markussen