Betonialalla on vauhti päällä

 

Betonialalla on vauhti päällä:
Consto Eide AS löysi turvallisen ja aikaa säästävän ratkaisun HeatWorkistä

Consto Eide AS rakentaa Oslon Lovisenbergiin uutta sairaalaa. Tässä yhteydessä he valavat muun muassa rakenteellisia välikerroksia.
Kovettumisprosessin varmistamiseksi HeatWork PERT-putket kiinnitettiin raudoituksiin ja täytettiin HTF-nesteellä. Tämän jälkeen aloitettiin raudoitusten ja olemassa olevien peite-elementtien esilämmitys. Reilun vuorokauden jälkeen tehtiin itse valu, ja HeatWork-laitteistolla betonissa kierrätettiin 30 asteista nestettä.

Kovettumisprosessin välitön varmistus pakkasasteissa
– Tämä oli välttämätön toimenpide projektin edistymisen varmistamiseksi, sanoo tyytyväinen projektipäällikkö Lisa Granli Consto Eide AS:stä. – Valu talviaikaan taivasalla ei ole enää riskilaji tällä metodilla, ja voimme olla varmoja siitä, että toimitamme huippulaatua kontrolloidulla kovettumisella, hän lisää.

Nordby Maskin AS toimitti Heatwork HW 3600 -koneen urakkaan.
– Tämä antaa meille mahdollisuuden hyödyntää uutta liikutettavaa lämpölaitostamme, sanoo laitospäällikkö Per Egil Nystuen Nordby Maskin AS:stä. Asennusvastaava Simen Svevnerud tuo esiin myös, että koko järjestelmä oli silmänräpäyksessä käyttövalmis. Putket yksinkertaisesti täytettiin HeatWork-koneen sisäänrakennetulla järjestelmällä.

Consto Eide AS on ammattimainen ja laatutietoinen iso toimija alalla, ja olemme ylpeitä voidessamme toimittaa ratkaisumme myös tähän projektiin, sanoo Rolf-Eirik Ivarsson, HeatWorkin myyjä.

Vankat suositukset
Nykyään HeatWorkillä on betonialalla monia suosittelijoita, kuten Statnett, Visinor sekä SI Construction. Betonin vahvuus on yhtä tärkeää pienimmästä perusmuurista sokkeleihin, siltoihin, jättimastoihin ja perustuksiin – ja betonityöt miinusasteissa eivät ole enää mikään haaste, sanoo HeatWorkin toimitusjohtaja, Reidar Schille.

Lisätietoja projektista saat ottamalla yhteyttä:


SUOMI
Jens Heinonen
tlf: +358 40 735 6669
jens@heatwork.com

NORJA
Tommy Larsen
tlf +47 909 25 048
tommy@heatwork.com

NORJA
Reidar J. Schille
Puh +47 901 45 039
reidar@heatwork.com