Betonialalla on vauhti päällä

Consto Eide AS löysi turvallisen ja aikaa säästävän ratkaisun HeatWorkistä

Consto Eide AS rakentaa Oslon Lovisenbergiin uutta sairaalaa. Tässä yhteydessä he valavat muun muassa rakenteellisia välikerroksia.
Kovettumisprosessin varmistamiseksi HeatWork PERT-putket kiinnitettiin raudoituksiin ja täytettiin VTV-nesteellä. Tämän jälkeen aloitettiin raudoitusten ja olemassa olevien peite-elementtien esilämmitys. Reilun vuorokauden jälkeen tehtiin itse valu, ja HeatWork-laitteistolla betonissa kierrätettiin 30 asteista nestettä.

Kovettumisprosessin välitön varmistus pakkasasteissa
– Tämä oli välttämätön toimenpide projektin edistymisen varmistamiseksi, sanoo tyytyväinen projektipäällikkö Lisa Granli Consto Eide AS:stä. – Valu talviaikaan taivasalla ei ole enää riskilaji tällä metodilla, ja voimme olla varmoja siitä, että toimitamme huippulaatua kontrolloidulla kovettumisella, hän lisää.

Nordby Maskin AS toimitti Heatwork HW 3600 -koneen urakkaan.
– Tämä antaa meille mahdollisuuden hyödyntää uutta liikutettavaa lämpölaitostamme, sanoo laitospäällikkö Per Egil Nystuen Nordby Maskin AS:stä. Asennusvastaava Simen Svevnerud tuo esiin myös, että koko järjestelmä oli silmänräpäyksessä käyttövalmis. Putket yksinkertaisesti täytettiin HeatWork-koneen sisäänrakennetulla järjestelmällä.

Consto Eide AS on ammattimainen ja laatutietoinen iso toimija alalla, ja olemme ylpeitä voidessamme toimittaa ratkaisumme myös tähän projektiin, sanoo Rolf-Eirik Ivarsson, HeatWorkin myyjä.

Vankat suositukset
Nykyään HeatWorkillä on betonialalla monia suosittelijoita, kuten Statnett, Visinor sekä SI Construction. Betonin vahvuus on yhtä tärkeää pienimmästä perusmuurista sokkeleihin, siltoihin, jättimastoihin ja perustuksiin – ja betonityöt miinusasteissa eivät ole enää mikään haaste, sanoo HeatWorkin toimitusjohtaja, Reidar Schille.

Lisätietoja projektista saat ottamalla yhteyttä:

Tommy Larsen
Puh +47 909 25 048
tommy@heatwork.com

Rolf-Eirik Ivarsson
Puh +47 911 02 251
rolf-eirik@heatwork.com

Reidar J. Schille
Puh +47 901 45 039
reidar@heatwork.com