På full fart inn i betongbransjen

 

Consto Eide AS fant trygg og svært tidsbesparende løsning med HeatWork

Consto Eide AS bygger nytt sykehus på Lovisenberg i Oslo. I den forbindelse gjør de blant annet konstruksjonsmessige påstøper på etasjeskillene.
For å sikre herdeprosessen ble HeatWork-pert rør festet til armeringen og fylt med HeatWork HTF-væske. Deretter startet forvarming av armering og eksisterende hulldekkelementer. Etter et lite døgn ble selve støpingen utført, og man sirkulerte 30 graders væske fra Heatwork-maskinen i betongen.

I minusgrader ble herdeprosess sikret umiddelbart
– Dette var et nødvendig tiltak i forsering av fremdriften på prosjektet, sier en fornøyd prosjektleder, Lisa Granli fra Consto Eide AS. – Å støpe vinterstid under åpen himmel er med denne metoden ikke lenger en risikosport, og vi er trygge på at vi kan levere fra oss prima kvalitet gjennom kontrollert herding, legger hun til.

Nordby Maskin AS stilte med sin Heatwork HW 3600 til jobben.
– Dette gir oss muligheter for god utnyttelse av vårt nyinnkjøpte mobile varmekraftverk, sier anleggsleder Per Egil Nystuen fra Nordby Maskin AS. Riggansvarlig Simen Svevnerud trekker også frem at hele systemet ble klart på ett øyeblikk. Rørene ble enkelt fylt med Heatwork-maskinens innebygde system.

Consto Eide AS er en profesjonell og kvalitetsbevisst stor aktør i bransjen, og vi er stolt av å kunne levere våre løsninger også til dette prosjektet, sier Reidar Schille hos Heatwork.

Solide referanser
Referansene innen betong er i dag blitt mange for HeatWork, deriblant Statnett, Visinor og SI Construction. Styrken i betongen er like viktig i alt fra de minste ringmurer, sokler, bruer, monstermaster og fundamenter – og betongarbeid i minusgrader er ingen utfordring lenger, sier daglig leder Reidar Schille hos HeatWork.

For mer informasjon om prosjektet, ta kontakt med HeatWork:


Reidar J. Schille
tlf 901 45 039
reidar@heatwork.com