Siiloja lämpökäsitellään HeatWorkillä

Siiloja lämpökäsitellään HeatWorkillä

HeatWorkin läpimurto ja menestys tuholaistorjunnassa avaa jatkuvasti uusia vaihtoehtoja ja äärimmäisiä käyttötilanteita nestepohjaisille lämpöratkaisuille. HeatWorkin kehittämä innovatiivinen ja ympäristöystävällinen teknologia on jo nyt käytössä suurilla eurooppalaisilla urakoitsijoilla.

Uusimpana esimerkkinä on Rentokilin suorittama Felleskjøpetin siilojen lämpökäsittely.
Rentokil, joka suoritti urakan, huomauttaa, että tämä on innovatiivinen ja erittäin positiivinen ratkaisu tuholaistorjuntalalle.

Rentokil kuvailee HeatWorkin lämpöratkaisua tulevaisuuden lämmitystavaksi, joka käyttää nestekiertoteknologiaa ilman kemikaaleja. Niin Rentokil ammattimaisena tuholaistorjuntayrityksenä kuin Felleskjøpet ovat tarkkoja tästä.

HeatWorks kekseliäs tuotesarja CliWi nostaa lämpötilat nopeasti ja ympäristöystävällisesti, mikä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen käsittelyn.