Silor värmebehandlade med HeatWork

Silor värmebehandlade med HeatWork

HeatWorks omtalade framgång inom skadedjursbekämpning öppnar hela tiden upp för nya möjligheter att använda vätskeburna uppvärmningslösningar. Den innovativa och miljövänliga tekniken som HeatWork har utvecklat har redan införts av tunga europeiska aktörer.

Den senaste är Rentokils värmebehandling av Felleskjøpets fodersilor.
Rentokil, som utför jobbet, poängterar att detta är en innovativ och väldigt effektiv lösning inom skadedjursbekämpning.

Rentokil beskriver HeatWorks uppvärmningsmetod som framtidsorienterad genom användning av vätskeburen teknik och utan kemikalier. Något som Rentokil, som professionell skadedjursbekämpare, lägger stort fokus på – vilket även Felleskjøpet gör.

HeatWorks innovativa produktserier CliWi höjer temperaturer på ett snabbt och miljövänligt sätt, vilket möjliggör en effektiv och HSE-vänlig behandling.

Om du vill ha mer information, skicka oss ett mail
post@heatwork.com