Utleiefirmaet Pannman utvider med HeatWork

Utleiefirmaet er fornøyd, vårt valg var enkelt: Kvalitetsmaskiner fra HeatWork

Nå har vi totalt fire stykker HeatWork maskiner til utleie hos oss, sier Thom Johansson, innkjøpsansvarlig hos Valter Wallin AB i Pannman. Grunnen til at valget falt på HeatWork er ifølge Thom krystallklart: – Det er fordi kvaliteten er bedre enn andre maskiner i markedet og at temperaturen er høyere. I tillegg er god service og ettermarked viktige momenter samt at HeatWork er Skandinavisk.

Viktig å ha det beste utstyret

Pannmans hovedsaklige forretningsidé går ut på å leie ut varme- og steamgeneratorer. Utvalget av byggtørker og varmtvannskjeler er bredt, med kapasitet for å varme opp store flater og mengder.
– Vi setter våre kunder i fokus, så for oss er det viktig å ha det beste utstyret på markedet, sier Johansson. Vi leier ut til industri og byggefirmaer. Og med f. eks HydroHeater kan vi nå leie ut til nye og eksisterende kunder innen fjernvarme og andre områder.

Pannman

Thom Johansson