Testet HeatWork opp mot konkurrent

BK AnleggBK Anlegg II
Vi gratulerer BK Anlegg med HeatWork maskin og takker for gode tilbakemeldinger. Dette gir oss trygghet i vårt arbeid.

Testet HeatWork:

BK Anlegg fra Jevnaker i Oppland jobber daglig med graving av kabelgrøfter

Og ved innkjøp av teletiner til vinterarbeid tok de en nøye vurdering og testet HeatWork opp mot konkurrent.

– Det viste seg at HeatWork tinte mer enn dobbelt så raskt, og i tillegg er den selvforklarende og enkel i drift. Ett stort pluss er også at vekten er betraktelig lavere, slik at man enkelt kan frakte den med personbil, forteller styreleder Johnny Bratlie.

– Derfor valgte vi HeatWork, fortsetter en fornøyd Bratlie.

Tinte 40 cm på få timer
Guttene som stod for gravejobben, var imponert over kapasiteten HeatWork hadde. På bare 15 timer tinte HeatWork hele 40 cm tele i bakken, mot konkurrent som bare tinte 15 cm. Når HeatWork leverer 100°C i systemet/slangene, med høy retureffekt, er det klart det vil være forskjell på tineeffekten.

Bratlie trekker frem flere positive erfaringer med HeatWork. Flott design, suverene isolasjonsmatter, og ikke minst «duppedingser» som GSM varsling, GPS overvåkning og autostart.

BK Anlegg er totalleverandør av graving og asfalt arbeid, og de ansatte har lang erfaring i bransjen. De har pågående prosjekter i Oslo og omegn.


BK Anlegg har nå utvidet sin HeatWork park ytterligere

Bedriften har økt drift, nye jobber og er i full sving med 3 stk HeatWork maskiner
BK Anlegg driver mye med strøm-, fibergraving, og asfaltarbeid, og er avhengig av å holde et stramt tidsskjema og aktiviteten oppe hver dag, hele året. – Da er det nødvending med utstyr som gir mest mulig tineeffekt, sier daglig leder Johnny Bratlie i BK Anlegg.

– Det er helt avgjørende for oss å ha dette utstyret, og vi har valgt HeatWork for tredje gang fordi det er den beste løsningen på markedet. I tillegg til å være stilig design, er produktene enkle å håndtere, så det er vanskelig å gjøre noe feil, legger Bratlie til.

Stillstand koster deg dyrt
Bedriften har også nyttiggjort HeatWork til utleie, med stor suksess. I en bransje som jager etter å holde produktiviteten i gang, sikrer dette utstyret effektiv og lønnsom drift.


Vi har utstyret, dine dyktige fagfolk gjør jobben!
Har du spørsmål om våre maskiner, ta kontakt med oss for et uforpliktende prat:


Sør-Norge
Torstein Bergli
tlf 482 80 958
torstein@heatwork.com