Rentokil tar i bruk HeatWorks varmebehandling

Samarbeid

Fra venstre: Arne Nese, teknisk sjef Rentokil. Almar Markussen, styreleder HeatWork. Torstein Bergli og Stein-Birger Østmo, offentlig godkjent skadedyrbekjemper og salgskonsulent Rentokil. Tommy Larsen, salgsleder HeatWork.

HeatWork inntar veggedyrenes territorium og har inngått et samarbeid med Rentokil;
En rask og grønn varmebehandling som fjerner veggedyr

I flere måneder har HeatWork jobbet tett sammen med Rentokil, og denne uken ble det endelig klart: Det er inngått et samarbeid for bruk av miljømessige effektiv og riktig metoder med varmebehandling, til bekjempelse av skadedyr.

– Dette er vi stolt av, å få til et samarbeid med et av verdens største skadedyrselskap som Rentokil, vil styrke oss i vår fremtidig satsning. Ved bruk av væskebåren varme til bekjempelse av veggedyr, oppnår man raskt høye temperaturer samtidig som man ivaretar helse, miljø og sikkerhet, sier en fornøyd Almar Markussen i HeatWork.

Rentokil bruker HeatWorks effektive systemet for oppvarming av veggedyr-infiserte områder, som f.eks leiligheter, hotellrom m.m. Varmen dreper veggedyrene fra egg til ferdige voksent individ og er en helt giftfri metode.
Metoden skiller seg ut fordi man sparer miljøet på en helt ny måte, både for unødvendig utslipp fra aggregater og uheldige stoffer som finnes i insektsgiftige preparater. I tillegg brenner ikke metoden helseskadelig støv og partikler.

Ekspert på skadedyrkontroll
Rentokil er en global aktør med over 70 000 ansatte og har mer enn 40 års erfaring med skadedyrkontroll i Norge. Firmaet dekker hele Norge og deres målsetting er å operere på en sikker og seriøs måte. HeatWork-systemet opereres av Rentokils egne og godkjente skadedyrbekjempere med spesialutdannelse innenfor varmebehandling.

Nytt, effektivt, helse og miljøvennlig system
HeatWorks sterke fokus på ivaretakelse av helse, miljø og sikkerhet gjør systemet svært attraktivt for markedet. Rentokil har valgt å bruke HeatWork-systemet nettopp fordi de er opptatt av HMS – samt bruk av miljøvennlige riktige alternativer.

HeatWorks selvgående og mobile maskiner på 103 kW leverer 100°C væskebåren varme, med en virkningsgrad på hele 94%.
Sammen med nyheten CliWi, en unik væskebåren vekslerteknologi – væske til luft, utgjør dette et innovativt system for bekjempelse av veggedyr. Systemet leverer en effektiv lufttemperatur opptil 90°C, og er et effektivt og miljøvennlig alternativ til bruk av gift og elektriske metoder.

Ta kontakt med vår samarbeidspartner:
rentokil_liten
Les mer om HeatWork-systemet