Nå er det slutt på miljøforurensende kull!

 BM Entreprenør_lav

BN Entreprenør AS er en foregangsbedrift for miljøet og velger igjen HeatWork

Nå er det slutt på miljøforurensende kull!

BN Entreprenør i Trondheim har tatt en prinsipiell avgjørelse på kutt av kull i tinearbeid. Det stilles stadig strengere krav til miljøet, og utfasing av miljøforurensende kull er en viktig del i kampen mot klimaendringer.

BN Entreprenør har gjennom 40 år opparbeidet seg et solid navn og renommé som maskinentreprenør i bransjen, og de har en fremoverlent strategi om å drive kostnadseffektivt, moderne og ikke minst miljøvennlig

Det er sommer, men BN Entreprenør gjør seg vinterklar.
I mai inngikk bedriften avtale om oppgradering og økning av tre maskiner i sin HeatWork portefølje, og vil etter flere år som HeatWork kunde nå ha hele seks maskiner i sin maskinpark.

– Bruk av Heatwork gjør oss i stand til å jobbe hele året på en tidsmessig og miljømessig god måte. Dette kommer både oss, våre kunder og lokalsamfunnet til gode, sier Inge Nervik i BN Entreprenør.

BN Entreprenør har dermed posisjonert seg godt for vintersesongen, og som en sentral aktør i Midt-Norge på teletiningsarbeid. I tillegg ser de ansatte mulighetene for bruk av HeatWork på flere områder, som en miljøvennlig, enkel og driftssikker metode både til tining og oppvarming.

Bedriften har i tillegg investert i elektrisk gravemaskin, og er ser svært positivt på at HeatWork maskinen også enkelt kan kjøres på biodiesel.

Vi er fornøyd når kunden er fornøyd, og BN Entreprenør har riktig fokus. De planlegger godt og sikrer seg ønsket levering til høsten, sier HeatWork

BM Entreprenør_01_lav

Bygg.no: BN Entreprenør kutter kull

At.no: Forbereder allerede vinteren

Anleggsmaskinen.no: Kutter ut kull