Bekjempelse av veggedyr med HeatWork

Bekjempelse av veggedyr med HeatWork er en knallsuksess for Rentokil Frankrike

Nå er enda en stor maskinpakke sendt til Frankrike fra fabrikken i Narvik – fullspekket med ny teknologi for varmebehandling.

For ett år siden kjøpte Rentokil Frankrike sin første maskin med varmebehandlingsutstyr for å bekjempe blant annet veggedyr. Bruk av væskebåren varme innen skadedyrbekjemping ble møtt med stor begeistring hos deres ansatte. Uten gift og kjemikalier økte oppdragsmengden, og de var raskt ute med å bestille ny utstyrspakke fra HeatWork.

Har spesialutviklet en helt ny maskin
HeatWork har brukt tiden godt, og har det siste året utviklet en helt ny maskin for denne bransjen. HW Xtreme 103 HT er en spesialutviklet maskin for bruk til varmebehandling. Maskinen er tilpasset med komponenter og løsninger som oppfyller krav skadedyrbransjen stiller. Sammen med CliWi som veksler væske til varm luft, er dette en svært miljøvennlig og effektiv måte å bekjempe skadedyr.

– Hvis man sammenligner denne med en «vanlig» HeatWork maskin, så ser man store forskjeller. Denne har større tank, høyere pumpekapasitet, flere sikkerhetsinstallasjoner, transportable slangevogner som man enkelt kan løfte inn og ut av maskinen og mye mer, sier salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork. I tillegg har maskinen lavere vekt og leveres med tilleggsutstyr som forenkler logistikken for brukerne.

HeatWorks store satsning på varmebehandling
Å bekjempe disse småkrypene er ingen enkel oppgave. Gift og kjemikalier er ikke løsningen mot veggedyr, både fordi de er blitt mer motstandsdyktig og fordi det er helse- og miljøskadelig. Sluttkundene stiller også i større krav om mer miljø- og helsevennlige løsninger.

– At vi nå får flere bestillinger fra Frankrike gjør oss sikker på at vi har utviklet et nytt og innovativt produkt, som skadedyrbransjen ønsker og er svært fornøyde med. Dette understrekes av at alle førstegangskjøpere av utstyret allerede har fått levert nye maskiner, og det innen første bruksår, tilfører daglig leder Reidar Schille.
Les også

Hotte ferietips det er verdt å få med seg

Pest Systems