Se våre prisvinnende miljøprodukter

Se våre prisvinnende miljøprodukter under årets Agroteknikk

I 2015 var HeatWork utstiller for første gang på Agroteknikk. Da lanserte vi en helt ny produktserie og teknologi, kalt CliWi. Klimakontroll med væskebåren varme til bruk innen oppvarming, tørk, skadesanering.

Bare tre år senere har HeatWorks grønne teknologi mottatt flere priser og fått oppmerksomhet fra flere. Deriblant Kronprins Haakon som besøkte bedriften under «Bygg reis deg messen» på Lillestrøm i fjor, og statsminister Erna Solberg som har vært på besøk i Narvik for bli orientert om den nye miljøvennlige teknologien som vinner frem i markedet. Selskapet er tildelt bl.a. Byggenæringens Innovasjonspris 2017 og nå senest Venstres Miljøpris 2018.

Det er familieselskapet HeatWork fra Narvik som står bak utvikling og salg av de prisvinnende produktene. Selskapet har gjennom mange års erfaring i bygg og anleggsbransjen opparbeid unik kompetanse på væskebåren teknologi og er idag godt kjent for å være markedets mest effektive teletiner.

Nå har også du mulighet å se hele produktportefølje live på Agroteknikk, og få godt innblikk og informasjon om mulighetene ved bruk av væskebåren varme til mange bruksområder, som f.eks. og varme-/tørkemuligheter, skadesanering, skadedyrbekjempelse.

Våre prisvinnende miljøprodukter ser du på stand C02-06
Norges Varemesse Lillestrøm 8. – 11. november 2018