Samarbeidsavtale med NESO – Varme og isolasjonsløsninger for bygg & anlegg


HeatWork er ny samarbeidspartner til NESO

HeatWork er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg- og anleggsbransjen har opparbeidet en unik kompetanse på miljøvennlige varmeløsninger.
Selskapet både utvikler, produserer og selger løsninger ut fra fabrikken i Narvik.

Fra å være markedsledende innen teletining, tilbyr de i dag et komplett varmekonsept til sine kunder – som innebærer alt fra start til slutt i et bygg & anleggsprosjekt. Tilførsel av varme for å sikre grunnarbeid/tining, herde betong, ulike byggvarme og -tørkløsninger, gulvarmeanlegg, avfukting med mer. Deres mobile løsninger kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere, inkludert helelektrisk og fjernvarme – noe som gir brukerne stor fleksibilitet inn i det grønne skiftet.

– Vi har alltid hatt som mål å tilby de mest miljøvennlige og effektive varmeløsningene, som samtidig gir verdi for kundene. Markedet er i stor endring, og vi er en innovativ aktør som utfordrer med våre egenutviklede teknologier og løsninger, sier daglig leder Reidar Schille i HeatWork.
– Dette er heller ikke importprodukter, HeatWorks fabrikk ligger i Narvik og her sitter kjernekompetansen.

– Det er veldig spennende å få inngå samarbeidsavtale med NESO. Vi kan bistå med vår kompetanse på varme og samtidig få ytterligere nærhet til markedet. Kombinasjonen av nordnorsk entreprenørkompetanse i NESO bedriftene, sammen med nordnorsk teknologi og produkter – det må bare bli suksess.

– Ytterligere nye løsninger er under utvikling, og sammen med et høyt fokus på digitalisering vil man tilfredsstille fremtidens krav til fossil- og utslippsfrihet uansett hvor man har prosjekter.Kontakt oss for en uforplinktende prat
og info om medlemsrabatt på utvalgte varme- og isolasjonsprodukter

Kunden må huske å oppgi sitt medlemskap i NESO

post@heatwork.com
Tlf: 76 96 58 90