Samarbeidsavtale med NESO – Varme og isolasjonsløsninger for bygg & anlegg


HeatWork er ny samarbeidspartner til NESO

HeatWork er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg- og anleggsbransjen har opparbeidet en unik kompetanse på miljøvennlige varmeløsninger.
Selskapet både utvikler, produserer og selger løsninger ut fra fabrikken i Narvik.

Fra å være markedsledende innen teletining, tilbyr de i dag et komplett varmekonsept til sine kunder – som innebærer alt fra start til slutt i et bygg & anleggsprosjekt. Tilførsel av varme for å sikre grunnarbeid/tining, herde betong, ulike byggvarme og -tørkløsninger, gulvarmeanlegg, avfukting med mer. Deres mobile løsninger kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere, inkludert helelektrisk og fjernvarme – noe som gir brukerne stor fleksibilitet inn i det grønne skiftet.

– Vi har alltid hatt som mål å tilby de mest miljøvennlige og effektive varmeløsningene, som samtidig gir verdi for kundene. Markedet er i stor endring, og vi er en innovativ aktør som utfordrer med våre egenutviklede teknologier og løsninger, sier daglig leder Reidar Schille i HeatWork.
– Dette er heller ikke importprodukter, HeatWorks fabrikk ligger i Narvik og her sitter kjernekompetansen.

– Det er veldig spennende å få inngå samarbeidsavtale med NESO. Vi kan bistå med vår kompetanse på varme og samtidig få ytterligere nærhet til markedet. Kombinasjonen av nordnorsk entreprenørkompetanse i NESO bedriftene, sammen med nordnorsk teknologi og produkter – det må bare bli suksess.

– Ytterligere nye løsninger er under utvikling, og sammen med et høyt fokus på digitalisering vil man tilfredsstille fremtidens krav til fossil- og utslippsfrihet uansett hvor man har prosjekter.

Peab er kunde av Narvik-firmaet

Entreprenøren Peab Bjørn Bygg inngikk i 2020 avtale om kjøp av 10 mobile varmekraftverk, såkalte HW 3600, og flere CliWi-systemer for byggvarme fra Narvik-firmaet HeatWork. I 2021 har entreprenøren supplert med flere leveranser.

Investeringen gjør at Peab Bjørn Bygg lettere når målet om å kutte ut kokoverk på byggeplassene, og de bruker utstyret til frostsikring, teletining og betongarbeid.

På det landbaserte settefiskanlegget for SalMar på Senja, ble HeatWork brukt til omfattende betongarbeid. Både ved forvarming, støp av dekke, påstøp av vegg på dekke, og frostsikting av ferdigstøpte flater.

  • Metoden gir oss full kontroll over herdeprosessen, og herdetiden reduseres. I tillegg til mer nøyaktig temperatur og herdekontroll, blir kvaliteten optimal under herding. Metoden vil sikre bedre fremdriften og revolusjonerer herdeprosessen for våre byggeprosjekter, sommer som vinter, sier administrerende direktør Gro Skaar Knutsen i Peab Bjørn Bygg.
  • Vi er veldig fornøyde med at vi fant denne kompetansen i vårt nærmarked. I tillegg til at vi kan støtte det lokale næringslivet, gir det trygghet for at systemet fungerer godt i de forholdene vi opererer i og at service er lett tilgjengelig, sier hun.

 Kontakt oss for en uforplinktende prat
og info om medlemsrabatt på utvalgte varme- og isolasjonsprodukter

Kunden må huske å oppgi sitt medlemskap i NESO

post@heatwork.com
Tlf: 76 96 58 90