Møt oss på Bygg Reis Deg 2021

Endelig tid for messe igjen!

Vi sees på Bygg Reis Deg 2021

Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet igjen, 20- – 23 arrangeres messen for 29. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm.
HeatWork er tilstede – og du møter oss på stand UTE-09.

Noen NYHETER:

  • Vi har lansert webshop denne høsten – sjekk den her!
  • Har du fått med deg CliWi ELEKTRISK byggvarme? Sjekk den her
  • Ny undersental for bruk av fjernvarme i byggefasen! Sjekk den her
  • Digitalisering er på full fart – vi viser deg på messen!

Få gratis billett her:

Under messen viser vi deg våre innovative væskebårne løsninger og mulighetene det gir.
Til bruk både innen oppvarming, tørk, skadesanering – tining, frostsikring og betongarbeid.
Registrer deg som vår gjest ved å laste ned gratis billett  her.

__
I 2017 kom juryen frem til 8 kandidater som kjempet om den gjeve utmerkelsen hvor Heatwork og produktserien CliWi gikk av med seieren. Den gang uttalte juryen følgende om vinneren:

“Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster”

HeatWorks grønne teknologi har mottatt flere priser og fått oppmerksomhet fra flere. Deriblant Kronprins Haakon som besøkte bedriften under «Bygg reis deg messen» på Lillestrøm i 2017, og statsminister Erna Solberg som har vært på besøk i Narvik for bli orientert om den nye miljøvennlige teknologien som vinner frem i markedet.

Det er familieselskapet HeatWork fra Narvik som står bak utvikling og salg av de prisvinnende produktene. Selskapet har gjennom mange års erfaring i bygg og anleggsbransjen opparbeid unik kompetanse på væskebåren teknologi og er idag godt kjent for å være markedets mest effektive teletiner.

Sjekk våre filmer på youtube