Utleiesenteret har inngått storkontrakt med HeatWork

SATSER PÅ BYGG OG ANLEGG: – Vi satser nå offensivt innen bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker derfor å utvide og forbedre utvalget av utstyr slik at kundene våre innen den sterkt voksende bransjen alltid skal få det de trenger, smiler salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl. Utleiesenteret AS har nemlig gått til innkjøp av 40 nye ”Frostheatere” fra Narvik-selskapet Heatwork AS. Her viser salgssjefen fram en av nyinvesteringene sammen med (f.v.) teknisk ansvarlig og medeier i Utleiesenteret AS; Ole Blakisrud, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl, salgsleder Tommy Larsen i HeatWork AS og markedansvarlig og medeier Kristin Markussen  i HeatWork AS.

 

Utleiesenteret har inngått storkontrakt med HeatWork

Investerer i nytt og moderne utstyr for å styrke seg ytterligere i utleiemarkedet

– Dette er en aktør vi har jobbet med i mange år. De har brukt utstyr fra konkurrenten vår i mange år, derfor er det artig at de nå velger å satse på HeatWorks mer moderne utstyr, sier salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork.

Utleiesenteret har inngått avtale med Narvik-selskapet HeatWork på ett 40-talls maskiner til en verdi av over 20 millioner kroner. Selskapet som har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, er en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet. Firmaet har 85 ansatte og nærmere 400 millioner kroner i omsetning.

STYRKER SEG I BYGG- OG ANLEGGSMARKEDET

Utleiesenteret har i dag over 1000 lifter og 500 anleggsmaskiner til utleie. Nå har konsernet også inngått en omfattende samarbeidsavtale med Narvik-selskapet HeatWork for å styrke seg ytterligere i utleiemarkedet. Den dreier seg om en avtale til en samlet verdi på over 20 millioner kroner som inkluderer kjøp av 40 såkalte ”Frostheatere”. Dette er et mobilt varmekraftverk som benyttes til blant annet teletining, byggvarme, byggtørk, betongherding og skadesanering, alt ved bruk av væskebåren teknologi.

– Vi satser nå offensivt innen bygg- og anleggsbransjen, og vi ønsker derfor å utvide og forbedre utvalget av utstyr slik at kundene våre innen den sterkt voksende bransjen alltid skal få det de trenger. Og dette lille, men svært så effektive, varmekraftverket gjør at bygg- og anleggskundene kan forlenge sesongen betydelig. Det har allerede kommet på plass flere ”Frostheatere”. Så nå kan bare sprengkulda komme, smiler salgs- og markedsjef i Utleiesenteret, Morten Dahl. Som dessuten er strålende fornøyd med at de denne gangen kan kjøpe utstyr fra et helnorsk selskap som også produserer utstyret i Norge.

ANTARKTIS, SVALBARD OG MAURITIUS

HeatWork i Narvik har i dag 35 ansatte, og avtalen med Utleiesenteret er den største enkeltstående kontrakten i løpet av selskapets 15-årige historie. Det familieeide Narvik-firmaet, som i fjor vant Byggenæringens Innovasjonspris, har i dag en kundeportefølje som strekker seg helt fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. En av kundene holder for øvrig til i Mauritius i Afrika der det naturlig nok ikke er teletining, men skadedyrsbekjempelse, som er kundens behov.
– Vi er svært glade for at Utleiesenteret har valgt oss som fast samarbeidspartner og leverandør. Det er kjempespennende og positivt at en så stor aktør i markedet nå ønsker å benytte seg av våre produkter, løsninger og kompetanse, påpeker markedsansvarlig og medeier i HeatWork, Kristin Markussen. Etter etter et rekordår i fjor regner vi med å øke omsetningen med ytterligere 40-45 prosent i 2018.

VÆSKEBÅREN OG EFFEKTIV TEKNOLOGI

– Det som er unikt med HeatWork er den effektive mobile væskebåren varmeteknologien. Løsningen består av slanger og 100 graders glykolblanding i et lukket system. Da tilføres bare den nødvendige energien til å utføre de aktuelle oppgavene på en økonomisk og miljøvennlig måte.
– I tillegg er vekten så lav og mobiliteten så stor at varmekraftverket kan transporteres enkelt både med personbil, anleggsmaskiner og eventuelt helikopter. Og med en virkningsgrad på helt opp til 94 prosent så sier deg seg selv at kundene sparer store beløp. Det effektive energiforbruket gjør dessuten at dette også blir en miljøvennlig løsning, oppsummerer salgsleder Tommy Larsen hos HeatWork.

Utleiesenteret AS