Byggvarme med væskebåren varme


Byggvarme med væskebåren varme – CliWi og HeatWork

Flere og flere av våre kunder velger å satse på væskebåren varme ved oppvarming av bygg. Her varmes et bygg på 2200 kvm. Bygget er 8 meter høyt med flere separate rom. 

Mens jobben med snekker- og malingsarbeid gjøres er det jevn og god varme på grunn av CLiWis smarte energiveksling og luftfordeling. Det gir fornøyde arbeidere som kan jobbe med en kjernetemperatur på 22 grader.

Her er HeatWork HW Xtreme 103 HH i bruk som er spesialutviklet for å kunne kjøre små og stor oppgaver der det er behov for midlertidig varme. Maskinen har høy kapasitet, lav vekt og tilpasninger som sikrer en mobil og kostnadseffektiv drift. Masinen er tilpasset for bruk av biodiesel.
CliWi systemet oppfyller strenge krav til innemiljø, og gir en effektiv oppvarming uten å tilføre avgasser som brent støv og partikler, eller brannfare. Det er muligheter for filter på CliWi som gjør det genialt å filtrere luften både med og uten varme.

I tillegg er CliWi designet slik at den er brukervennlig med lav vekt og lavt lydnivå mens effekten er høy. Dette er stor verdi for bruker.

Byggvarme med væskebåren varme:
CLiWi består av en teknologi som gjør det ekstremt miljøvennlig, smart og effektivt å veksle energi på.
Våre kunder oppnår store besparelser på dieselforbruk kontra tradisjonelle metoder.
En enkelt og unik måte å få fossil- og utslippsfri varme på.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon: