Byggvärme med vätskeburen värme

Byggvärme med vätskeburen värme – CliWi och HeatWork

Fler och fler av våra kunder väljer att satsa på vätskeburen värme vid bygguppvärmning. Här värms en byggnad på 2200 kvm. Byggnaden är 8 meter hög med flera separata rum. Samtidigt som arbetet med snickeri- och målningsarbeten utförs är det jämn och bra värme tack vare CLiWis smarta energiutbyte och luftfördelning. Det ger nöjda arbetare som kan jobba med en kärntemperatur på 22 grader.

Här används HeatWork HW Xtreme 103 HH, som är speciellt utvecklad för att kunna köra små och stora uppgifter där det finns behov av tillfällig värme. Maskinen har hög kapacitet, låg vikt och anpassningar som säkerställer en mobil och kostnadseffektiv drift. Maskinen är anpassad för användning av biodiesel.

CliWi-systemet uppfyller stränga krav på inomhusmiljön, och ger effektiv uppvärmning utan att tillföra avgaser som bränt damm och partiklar, eller brandrisk. Möjlighet finns även för filter på CliWi som gör det enkelt att filtrera luften både med och utan värme. Dessutom är CliWi konstruerad för att vara användarvänlig med låg vikt och låg ljudnivå samtidigt som effekten är hög. Det är ett stort värde för användaren.

Byggvärme med vätskeburen värme:
CLiWi består av en teknik som gör det extremt miljövänligt, smart och effektivt att byta energi.
Våra kunder uppnår stora besparingar på dieselförbrukning kontra traditionella metoder.
Ett enkelt och unikt sätt att få fossil- och utsläppsfri värme på.

Kontakta oss gärna om du vill få mer information: