Ny oppfinnelse har sett dagens lys

Lanserer nyutviklet varmeveksler med uante bruksmuligheter

De ansatte hos HeatWork er ikke lite stolt av å presentere denne store nyvinningen, som har fått merkenavnet CliWi. Oppfinnelsen har status patent pending og er merkevarebeskyttet.

Det har tatt mer enn seks år og betydelige ressurser å utvikle teknologien som har stor effektivitet, og gir mulighet til veksling av energi i de fleste variasjoner.
Fra væske til luft, væske til væske, luft til væske og luft til luft. I motsetning til dagens teknologi, som har sin opprinnelse i radiatoren som ble oppfunnet på 1850-tallet, bygges CliWi på fleksible, modulbaserte enheter. Disse utgjør én og samme konstruksjon, som gir en betydelig mer effektiv energioverføring.

CliWi representerer et nytt kapittel innen miljøvennlig varmeveksling.
Omfattende tester har gitt resultater på temperaturløft og effektivitet, som vil gi CliWi betydelig konkurransefortrinn sammenlignet med kjente systemer på markedet i dag. Systemet gir sparte kostnader for kunden og gjør miljøet til en vinner.

Med CliWi får du mye av lite.
Gjennom merkevaren CliWi ønsker HeatWork å tilby markedets mest fleksible og geniale vekslersystem. Mulighetene for modulbygging og tilpasning er omtrent uendelig. CliWi kan nærmest bygges i den form og størrelse man ønsker eller har behov for. Produktene vil være enkle å håndtere og vedlikeholde. Sammen med høy effekt og lav vekt, vil dette gjøre produktene svært brukervennlige.

CliWi et naturlig valg.
HeatWork lanserer allerede nå første produktserie basert på CliWi. Her er det snakk om varme, kjøling, luft og uttørking i samme system, for blant annet industri-, bygg- og anleggssektoren.
Det er bare fantasien som vil sette grenser for muligheten til produktutvikling med CliWi. Spennende prosjekter innen fiskeri, petro og jordbruk er også på gang.

CliWi er ikke bare et produkt som gir et solid løft for HeatWorks kunder gjennom mange nye bruksområder hele året. Det er også et stand-alone produkt som kan veksle energi fra flere andre energikilder.

HeatWork fortsetter å ha kunden i fokus – hele året.

HeatWork ansatte_lav

Stolte ansatte kan endelig vise frem den nye oppfinnelsen. Å kunne tilby markedets mest fleksible og geniale vekslersystem gir kundene uante muligheter med veksling av energi i mange variasjoner. Her er det bare fantasien som setter grenser. Fra venstre: Rune Flygel, Almar Markussen, Wen Deng, Stig Zachariassen, Atle Ernstsen, Finn Hansen, Lisbeth Pedersen og Reidar Schille (bak elementene).

Allerede nå er første produktserie basert på CliWi klar, og vil veksle væske til luft. Her er det snakk om varme, kjøling, luft og uttørking i samme system, for blant annet industri-, bygg- og anleggssektoren.

 

 

 

http://www.bygg.no/article/1233819
http://www.at.no/anlegg/2015-04-20/Ser-du-hva-dette-er-14400.html
http://www.tekniskenyheter.no/index.php/28-produktartikler/produkt-diverse/433-lanserer-nyutviklet-varmeveksler
http://conpot.no/2015/04/20/ny-oppfinnelse-ser-dagens-lys-hos-heatwork/