Mye bra å se tilbake på, og mye å glede seg til i 2016

Julekort HeatWork 2015

2015 har vært preget av høy aktivitet – flere nyheter er lansert og mange viktige prosjekter med kunder er gjennomført. Vi har utvidet vårt salgsteam – og er nå 100% HeatWork over hele landet.

Vi har satt miljøfokus i sentrum, der HeatWork skal være markedets mest miljø- og energieffektive varmeløsning. Vi vet en grønn arbeidsplass med ren luft og bedre arbeidsmiljø er viktig for deg!

365 dager i året!

Det er ingen tvil om at den velkjente røde teletineren er en sikker og miljøvennlig vinterinvestering, men målet vårt er å stadig utvide dine bruksområder og muligheter.

I 2015 lanserte vi merkenavnet CliWi!
Vår største nyhet under paraplyen CliWi gir deg en ren, sikker og effektiv byggvarme – som du f.eks enkelt kan koble til et vannbåren varmeanlegg eller til HeatWork maskinen.
I tillegg har vi inntatt veggedyrenes territorium der flere ledende skadedyrfirmaer allerede har tatt i bruk vårt system. Veggedyr er et økende problem, og bruk av varmebehandling er en effektiv, helse- og miljøvennlig metode.

Andre nyheter, som har fått stor mottakelse i markedet er, CliWi 100 kW og CliWi LED Lys.

Vi er stolt over å si at varme og temperaturkontroll er vår ekspertise, og at det er derfor vi lykkes i store prosjekter også innen betongarbeid.

Vi går inn i det nye året med et engasjert salgsteam og en effektiv produksjon, som gleder seg til å jobbe videre med dere kunder og samarbeidspartnere.
Og med disse ord vil vi benytte anledningen til å ønske alle en riktig GOD JUL.