Børsnoterte Sdiptech har kjøpt det norske teknologiselskapet HeatWork


Børsnoterte Sdiptech har kjøpt det norske teknologiselskpet HeatWork

Sdiptech AB har kjøpt majoritetsandel i HeatWork AS.

HeatWork er en internasjonal virksomhet med hovedkontor og fabrikk i Narvik, Norge, og datterselskap i Sverige og Finland.  Selskapet har gjennom 20 år opparbeidet en unik kompetanse på væskebåren teknologi og varme.

HeatWork ble kjent som den markedsledende teletineren, men leverer i dag et komplett varmekonsept til sine kunder. Det innebærer mange bruksområder som byggvarme-/tørk, betongherding, fjernvarme, energi, beredskap og skadedyrbekjempelse.

HeatWork har et sterkt fokus på innovative og bærekraftige kvalitetsløsninger, og teknologien bidrar til en betydelig reduksjon i både energiforbruk, kostnader og CO2-utslipp. De egenutviklede patenterte løsningene har alltid utfordret det etablerte. Ettersom HeatWork har hele veien hatt kontroll på hele verdikjede fra idé til utvikling og produksjon og videre til salg og ettermarked, som har gitt god kontakt med markedet, kundene og hva som etterspørres.

Sdiptech er et teknologikonsern som vil styrke HeatWorks internasjonale satsning, samt bygge videre på selskapets ambisjoner om å være en bærekraftig og innovativ driver i markedet.

«Vi er et fantastisk team i HeatWork, og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny reise sammen med gjengen. HeatWork har hele tiden hatt en visjon om å tilby mer effektive og miljøvennlige løsninger enn det som er i markedet, og denne utviklingen skal vi fortsette med. Å bli en del av Sdiptech-familien er et utrolig spennende steg for selskapet, og denne satsingen vil de gjøre med utgangspunkt i fabrikken i Narvik. Spesielt med tanke på nye markedsområder og internasjonal vekst, kan Sdiptech tilføre mange muligheter for HeatWork», sier daglig leder Reidar Schille.

«HeatWork bidrar til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner. Vi er glade for å bli en del av Sdiptech, hvor deres bærekraftsatsing er i tråd med HeatWorkånden. Etter 20 år som gründer i HeatWork, og over 40 år i anleggsbransjen, føles det nå rett å slippe stafettpinnen videre. At dagens ledelse, inkludert mine to døtre, skal drifte selskapet videre sammen med en slik aktør, gir meg trygghet i at HeatWork har en utrolig spennende reise videre. At vi har klart å bygge opp dette selskapet i Narvik, og at Sdiptech ser at det er helt rett å satse ut i verden herifra, gjør meg veldig stolt. Jeg ser frem til å følge HeatWorks vei videre, og jeg er sikker på at teamet på HeatWork, sammen med Sdiptech vil ta selskapet til neste nivå, sier gründer av HeatWork Almar Markussen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Reidar Schille, Daglig Leder i HeatWork, + 47 901 45 039, reidar@heatwork.com
Kristin Markussen, Salg/Markedsansvarlig i HeatWork, +47 41 61 99 40, kristin@heatwork.com

Mer infomasjon om Sdiptech
https://www.sdiptech.se/